Over ons

Leer ons beter kennen

Leer ons kennen

Wie zijn wij?

Bij DIVI Media geloven we in het overtreffen van verwachtingen en het creëren van waarde voor onze klanten. Ons dynamisch team bestaat uit deskundigen op verschillende gebieden die per project ingezet worden. We combineren jarenlange ervaring met frisse ideeën en creatieve benaderingen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van een project zetten wij ons in voor creativiteit, vlotte communicatie en samenwerking.

 

Zichtbaar voor iedereen

Waarom DIVI Media?

We zijn trots op onze gerealiseerde projecten en we zijn nog trotser op de tevredenheid van onze klanten. Of het nu gaat om actieve communicatie, ondersteunende diensten of op maat gemaakte oplossingen, elk project treden wij tegemoet met mogelijkheden. Opdrachtgevers kiezen voor DIVI Media omdat wij als Full Service mediabedrijf zorgen voor een zorgeloos verloop van vergunningaanvragen, ontwerp, installatie, implementatie, support en een content creator als sidekick.

DIVI Cinematic Media levert reeds informatieschermen, LED schermen en mediacontent aan bedrijven in de Zorg, Automotive, Offshore, Retail, Detailhandel, Sport, Industrie, Financiële & Zakelijke Dienstverleners, Cultuursector, Makelaars en overige branches.

Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze groeiende lijst van tevreden klanten!

Ons Team

Vincent Klous

Vincent heeft veel affiniteit met merkbeleving en is jarenlang verantwoordelijk geweest voor het ‘verkopen’ van een merk. Beeld en beleving speelden daarbij een cruciale rol.

Daarnaast is hij creatief in het bedenken van toepassingen voor LED Schermen en Narrowcastingsystemen zodat er voor elke ondernemer een mogelijkheid is om zijn of haar boodschap over te brengen in beeld.

Vanaf ontwerpproces bij nieuwbouwlocaties (of bestaande panden) en oplevering van Billboards tot aan installatie van professionele displays in kantoren en winkels in binnen -en buitenland.. Vincent zorgt dat klanten voorzien worden van een effectief communicatieplatform.

Annelie Rolink

Annelie is een creatieveling met een voorliefde voor sprekende beelden. Zij weet zich als geen ander te verplaatsen in het onderwerp en hoe die boodschap het beste overgebracht kan worden.

Naast communicatie via beeldschermen staat zij klanten bij in het bedenken van communicatieplannen voor interne en externe kanalen zoals nieuwsbrieven, Social Media, websites, POS opmaak en drukwerk.

Met veel ervaring in het bereiken en raken van klanten én medewerkers door inspirerende en oogstrelende content is zij de ondersteunende ‘side-kick’ voor veel opdrachtgevers.