Over ons

Leer ons beter kennen

Leer ons kennen

Wie zijn wij?

Wij zijn DIVI Cinematic media gespecialiseerd in narrowcasting/ digital signage. In andere woorden kunnen wij voor uw bedrijf media content op verschillende grote beeldschermen uitzenden.

Zichtbaar voor iedereen

Digital out of Home

Ook bieden wij outdoor schermen zodat ze zichtbaar zijn voor iedereen. Ook hier kunt u op afspelen wat u wilt van reclame tot entertainment alles is mogelijk. Wij bieden hiervoor LED Schermen van diverse formaten en resoluties.

Waarom DIVI Media?

Opdrachtgevers kiezen voor DIVI Media omdat wij als Full Service mediabedrijf zorgen voor een zorgeloos verloop van vergunningaanvragen, ontwerp, installatie, implementatie, support en een content creator als sidekick.

DIVI Cinematic Media levert reeds informatieschermen, LED schermen en mediacontent aan bedrijven in de Zorg, Automotive, Offshore, Retail, Detailhandel, Sport, Industrie, Financiële & Zakelijke Dienstverleners, Cultuursector en overige branches.

Ons Team

Vincent Klous

Vincent heeft veel affiniteit met merkbeleving en is jarenlang verantwoordelijk geweest voor het ‘verkopen’ van een merk. Beeld en beleving speelden daarbij een cruciale rol.

Daarnaast is hij creatief in het bedenken van toepassingen voor LED Schermen en Narrowcastingsystemen zodat er voor elke ondernemer een mogelijkheid is om zijn of haar boodschap over te brengen in beeld.

Vanaf ontwerpproces bij nieuwbouwlocaties (of bestaande panden) en oplevering van Billboards tot aan installatie van professionele displays in kantoren en winkels in binnen -en buitenland.. Vincent zorgt dat klanten voorzien worden van een communicatieplatform.

Annelie Rolink

Annelie is een creatieveling met een voorliefde voor sprekende beelden. Zij weet zich als geen ander te verplaatsen in het onderwerp en hoe die boodschap het beste overgebracht kan worden.

Naast communicatie via beeldschermen staat zij klanten bij in het bedenken van communicatieplannen voor interne en externe kanalen zoals nieuwsbrieven, Social Media, websites, POS opmaak en drukwerk.

 Met veel ervaring in het bereiken en raken van klanten én medewerkers door inspirerende en oogstrelende content is zij de ondersteunende ‘side-kick’ voor veel opdrachtgevers.