Narrowcasting inzetten

Maak kennis met uiterst gebruiksvriendelijke
software en professionele displays.

400% meer aandacht

Narrowcasting inzetten voor aandacht

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is het verspreiden van gerichte informatie via digitale schermen binnen een specifieke ruimte zoals bijvoorbeeld in een winkel, entree, receptie, kantine, showroom of overige ruimte. Het is de ideale vorm van visuele communicatie waarbij de informatie specifiek wordt gericht op een bepaalde doelgroep, op een specifieke locatie en op een specifiek tijdstip. Narrowcasting biedt de mogelijkheid om op een effectieve en efficiënte manier te communiceren met klanten, bezoekers of medewerkers. Door beeldschermcommunicatie kan je jouw doelgroep informeren, motiveren, navigeren en/of beïnvloeden en is er voor élk bedrijf in elke branche voordeel te behalen, zowel in commerciële als in niet-commerciële omgevingen. Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegend beeld 400% meer aandacht trekt dan print. Narrowcasting leidt tot een hogere betrokkenheid en hogere conversie. Jij bepaalt welke boodschap, waar en wanneer wordt getoond en dat maakt het verschil.

Wat bereik je met narrowcasting inzetten?

 • Een persoonlijk welkom creëren voor bezoekers
 • Het verbeteren van de interne communicatie binnen de kantooromgeving
 • Info en entertainment tijdens het wachten
 • Het is een prachtige tool voor upsell & cross sell tijdens de customer journey 
 • Genereert meer omzet (ROI)
 • Een onvergetelijke ervaring creëren voor de klant & mederwerker
 • Het versterken van merkbeleving

Cloud based & veel apps

Narrowcasting software & hardware

De narrowcasting software wordt in meer dan 80 landen door kleine en grote organisaties gebruikt om content te creëren, te plannen en te plaatsen. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid waardoor het voor iedereen mogelijk is om sprekende en professionele beelden uit te zenden. Het werkt zeer intuitief, vereist geen technische kennis en de gecreëerde content kan in enkele seconden worden afgespeeld op de door jouw aangewezen beeldschermen. Gebruik je liever eigen software zoals Adobe of Canva om content te creëren? Importeer eenvoudig jouw content in het dashboard. Omdat de software in een browser draait en jouw content in de cloud wordt opgeslagen is er geen lokale software nodig. Je hoeft je dus nooit bezig te houden met updates. Dat wordt achter de schermen geregeld. Wanneer jij jouw dashboard opent krijg je dus altijd de nieuwste en beste versie van de software! In het dashboard staat een uitgebreide selectie aan apps tot je beschikking zoals datum, tijd, weer, landelijke dagbladen, diashows, prijslijsten, agenda’s (Google & Microsoft), verjaardagen, QR Code generator, Maps & Verkeer, Youtube, Vimeo, Sportlink, Concapps Nieuws, Power BI en alle bekende Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn & Yammer.

Liever een eigen App? Voor klanten ontwikkelen wij eigen Apps die real time informatie delen. Laat ons jouw eigen App bouwen voor nog meer gebruikersgemak!

Interactieve communicatie

Touch & Trigger narrowcasting

Touchscreen Narrowcasting is een nieuwe toevoeging aan de software en is nu standaard beschikbaar in het Pro Abonnement.​ Touchscreen Narrowcasting biedt de mogelijkheid voor interactieve communicatie. Zo krijgen kijkers tijdens de algemene playlist de mogelijkheid om meer informatie te zien door op een ‘button’ te klikken. Deze button kan in elke pagina naar eigen inzicht gemaakt en geplaatst worden. Zodra de button aangeraakt wordt start een speciaal aangemaakte playlist die net als elke andere playlist zelf ontworpen kan worden. Trigger narrowcasting is een interactieve gebeurtenis waarbij een playlist start met spelen wanneer een product aangeraakt of opgepakt wordt. Deze playlist kan een instructievideo zijn, een uitleg over een product, een
‘complete-the-look’ video of dienst doen als navigatie in bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw. Touch of Trigger Narrowcasting geeft een onvergetelijk ervaring voor gebruikers. Het beheer van de actieve buttons wordt vanuit het dashboard op afstand beheerd net zoals dat geldt voor alle andere pagina’s en playlists.

Beheer en creëer alles in 3 stappen

Creëren

Maak je eigen pagina’s op basis van templates of  gebruik je eigen huisstijl.

Organiseren

Sleep jouw pagina’s in een afspeellijst, bepaal de volgorde en afspeelduur per pagina, kijk terug en ervaar de playlist.

Afspelen

Tevreden? Sleep de afspeellijst naar jouw kanaal met 1 of meerdere informatieschermen en de uitzending gaat live!

Onze software maakt het jou gemakkelijk.

Narrowcasting inzetten voor jouw bedrijf of organisatie, wat maakt het nou makkelijk?

 • Creëren, dupliceren en afspelen in één webbrowser
 • Actieve apps die live info ophalen zoals Social Media of PowerBI
 • Altijd de beste en nieuwste versie van het dashboard
 • Afspeellijsten of losse pagina’s plannen op dagen en tijden
 • Ingebouwde beeldbank van 100.000+ foto’s en video’s
 • Monitor op afstand de activiteit van de schermen
 • Laat ons jouw app ontwikkelen voor eigen real time info
 • Koppeling met jouw Canva Dashboard

Makkelijk en snelle software

Waarom ICT-afdelingen ook enthousiast zijn over de software!

Bij verschillende narrowcasting-toepassingen wordt content naar afspeelapparaten gestuurd in het netwerk oftewel het pushen van data in een netwerk. Hiervoor is het openzetten van de firewall noodzakelijk om deze communicatie mogelijk te maken. Omdat onze software in een webbrowser afgespeeld wordt haalt de player de content van het internet af, oftewel het ‘pullen’ van data, net zoals elke websurfer zijn of haar informatie ophaalt als deze in een browser werkt.

Omdat de meeste mensen in een organisatie vaak reeds gebruik maken van internet zijn de netwerken hier standaard op ingericht. Er zijn geen aanpassingen nodig in een firewall en er hoeven geen maatregelen genomen te worden in een netwerk.