Narrowcasting software: onmisbaar wanneer je kiest voor narrowcasting

Narrowcasting is de trend van nu en maakt directe communicatie met je doelgroep mogelijk maar vraagt ook om passende software. Narrowcasting software maakt narrowcasting niet alleen mogelijk maar maakt het ook nog makkelijk, overzichtelijk en voor iedereen bruikbaar.
Narrowcasting software is essentieel om alle mogelijkheden van narrowcasting te benutten.

Meer weten over de mogelijkheden van narrowcasting software? Neem contact op met Divi Media.

Narrowcasting inzetten kantoor

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een communicatiestrategie waarbij gerichte informatie wordt verspreid naar een specifiek publiek op specifieke locaties. In tegenstelling tot broadcasting, waarbij informatie breed wordt verspreid naar een algemeen publiek, richt narrowcasting zich op een selecte doelgroep, meestal op een bepaalde locatie zoals winkels, restaurants, luchthavens, of andere openbare ruimtes.
Met narrowcasting kunnen organisaties relevante berichten, advertenties, nieuwsupdates, en andere inhoud tonen op digitale schermen of andere mediaformaten, met het doel om de betrokkenheid van het publiek te vergroten, merkbekendheid te versterken, of specifieke acties te stimuleren.

Door beeldschermcommunicatie kan je jouw doelgroep informeren, motiveren, helpen navigeren en/of beïnvloeden en is er voor élk bedrijf in elke branche voordeel te behalen, zowel in commerciële als in niet-commerciële omgevingen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegend beeld 400% meer aandacht trekt dan print. Narrowcasting leidt tot een hogere betrokkenheid en hogere conversie. Jij bepaalt welke boodschap, waar en wanneer wordt getoond en dat maakt het verschil.

Onze narrowcasting software maakt narrowcasting mogelijk.

Narrowcasting software in de cloud

Onze narrowcasting software is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Honderden organisaties over de hele wereld maken gebruik van de narrowcasting software om content te creëren, te plannen en te plaatsen. De software maakt het voor iedereen mogelijk om sprekende en professionele beelden uit te zenden op narrowcasting schermen binnen de organisatie. Ook zonder technische kennis kan content binnen enkele seconden op alle schermen worden getoond.

Cloud based

De narrowcasting software van Divimedia is cloud based en draait in de browser van je voorkeur. Alle content wordt in de cloud opgeslagen en daarvan uit doorgezonden naar je narrowcasting schermen. Gebruik je liever eigen software zoals Adobe of Canva om content te creëren? In onze narrowcasting software kun je gemakkelijk bestanden vanaf je computer importeren naar het dashboard. Daarnaast is de software voor narrowcasting altijd up-to-date.
In het dashboard staat een uitgebreide selectie aan apps tot je beschikking zoals datum, tijd, weer, landelijke dagbladen, diashows, prijslijsten, agenda’s (Google & Microsoft), verjaardagen, QR Code generator, Maps & Verkeer, Youtube, Vimeo, Sportlink, Concapps Nieuws, Power BI en alle bekende Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn & Yammer.

Meer weten over onze narrowcasting software? Neem contact op met Divimedia. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van narrowcasting, onze narrowcasting software en alle hardware die wij beschikbaar hebben. Wij hebben voor iedere locatie de mooiste narrowcasting oplossing en in combinatie met onze narrowcasting software krijg je altijd perfecte resultaten. Onze tarieven vind je op onze tarievenpagina.