Het effect van digital signage oplossingen!

Digital signage ook wel narrowcasting genoemd, is een moderne manier van communicatie via beeldschermen. Deze nieuwe techniek wordt op heel veel locaties toegepast en is de oplossing voor directe en gerichte communicatie naar jouw doelgroep.

Wanneer je digital signage wil toepassen op jouw locatie heb je een aantal zaken nodig. Wij vertellen je graag alles over onze digital signage oplossingen.

Mogen wij jouw digital signage oplossing zijn? Maak kennis met onze specialisten en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van narrowcasting en doelgroepspecifiek communiceren!

Narrowcasting inzetten kantoor

Wat is digital signage?

Digital signage is een technologie die gebruik maakt van digitale schermen, zoals LCD-, LED-schermen of projectoren, om informatie, advertenties en andere content weer te geven. Onze digital signage oplossingen kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, zoals winkelcentra, kantoren, scholen, openbare ruimtes en meer.

 

De voordelen van digital signage oplossingen

Onze digital signage oplossingen hebben een heel aantal voordelen en die delen we graag met je!

 

Communicatie met beeldmateriaal

Digital signage gebruikt beeld- en videomateriaal, waardoor de aandacht van kijkers tot 400% meer wordt getrokken en de boodschap beter wordt onthouden door de doelgroep.

 

Aanpasbaar en flexibel

Een van de grote voordelen van digital signage is de mogelijkheid om de content snel en eenvoudig te wijzigen. Dit kan op afstand gebeuren via een centrale beheerinterface, waardoor je realtime updates kunt doorvoeren. Dit is vooral handig voor dynamische omgevingen zoals winkels, waar aanbiedingen en promoties regelmatig veranderen.
Onderdeel van onze digital signage oplossingen is een intuïtief software pakket dat je narrowcasting uitingen gemakkelijk toegankelijk en aanpasbaar maakt.

 

Interactieve mogelijkheden:

Onze digital signage oplossingen bieden ook interactieve functies. Dit kan bijvoorbeeld via touchscreen-displays waarmee gebruikers kunnen navigeren door menu’s, informatie opvragen, of zelfs aankopen doen. Dit verhoogt de betrokkenheid en biedt een betere gebruikerservaring.

Content Management System (CMS):

Om digital signage effectief te beheren, maak je gebruik van ons CMS systeem. Dit systeem stelt jou als beheerder in staat om content te creëren, plannen en te versturen naar de verschillende schermen. Het CMS kan ook data verzamelen over kijkgedrag en interacties, wat waardevolle inzichten geeft voor verdere optimalisatie van de content.

Digital signage oplossingen voor iedere locatie

Wij zijn Divi Media en hebben de modernste digitale signage oplossingen voor iedere locatie. Van hardware zoals beeldschermen tot software; onze oplossingen zijn compleet en maken narrowcasting op iedere locatie mogelijk.
We hebben verschillende abonnementen die steeds aansluiten bij de wensen en doelen van jouw organisatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze digitale signage oplossingen? Neem dan direct contact op met Divi Media. We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en kunnen je alles vertellen over de bijzondere effecten van digital signage!