Narrowcasting schermen: doelgericht uw informatie delen

In een wereld waar digitale informatie overal aanwezig is, kan het een uitdaging zijn om jouw boodschap bij jouw doelgroep te krijgen. Narrowcasting met onze narrowcasting schermen maakt het mogelijk informatie te delen op een manier die jouw doelgroep bereikt.
Ontdek hoe deze moderne technologie bijdraagt aan effectieve communicatie en doelgerichte informatieverspreiding op uw locatie.

Wilt u een narrowcasting scherm kopen? Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Narrowcasting inzetten kantoor

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een manier om specifieke informatie of content te delen met een gericht publiek. In tegenstelling tot broadcasting, waarbij informatie naar een breed en divers publiek wordt verspreid, richt narrowcasting zich op een specifieke doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door middel van digitale displays, zoals schermen in winkels, wachtkamers of in openbare ruimtes. Met narrowcasting kun je aangepaste berichten, advertenties of informatie delen die relevant is voor de mensen die zich op een bepaalde locatie bevinden. Het helpt organisaties om hun boodschap effectief over te brengen aan een specifieke doelgroep op een specifieke plek.

De kracht van digital signage

Bij Divimedia geloven we in de kracht van digital signage als een interactief platform. Het is niet slechts een middel om informatie te zenden; het is een manier om met je publiek te communiceren op een zeer efficiënte en innovatieve manier. Digital signage kan worden gebruikt om direct op de behoeften van de kijker in te spelen, door bijvoorbeeld aan te passen aan demografische gegevens of tijdstippen. Het resultaat? Een meer gepersonaliseerde ervaring die de betrokkenheid verhoogt en een blijvende indruk achterlaat.

De mogelijkheden van digital signage

Doelgroepspecifieke communicatie biedt bijzonder veel mogelijkheden. Zo kun je:

  • Een persoonlijk welkom creëren voor bezoekers
  • De interne communicatie verbeteren binnen de organisatie
  • Wacht- en ontvangstruimtes voorzien van informatie en Entertainment
  • De customer journey verrijken met cross en upsells
  • Meer omzet genereren
  • Een onvergetelijke ervaring creëren voor de klant en medewerker
  • De merkbeleving versterken

Onze software en narrowcasting schermen zijn zo ontwikkeld dat iedereen, ook zonder ervaring, een professionele presentatie kan neerzetten.

Narrowcasting scherm

Narrowcasting of digital signage genoemd heeft plaats via schermen. Deze displays zijn een essentieel onderdeel van narrowcasting en kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Via de buitenzijde van het bedrijfspand kun je natuurlijk ook communiceren met je toekomstige bezoekers.

Een narrowcasting scherm moet aan een aantal eisen voldoen en bijvoorbeeld compatibel zijn met onze software. Daarom is het mogelijk om een narrowcasting scherm te kopen via Divimedia.

Onze narrowcasting schermen werken naadloos samen met onze software.

Interactief narrowcasting scherm

Narrowcasting zorgt dat iedere bezoeker specifieke content te zien krijgt, maar de mogelijkheden gaan nog verder. Touch & Trigger narrowcasting is een nieuwe toevoeging aan onze software en maakt interactieve communicatie via narrowcasting schermen mogelijk. Trigger narrowcasting is een interactieve gebeurtenis waarbij een playlist start met spelen wanneer een product aangeraakt of opgepakt wordt. Deze playlist kan een instructievideo zijn, een uitleg over een product of een ‘complete-the-look’ video. Daarnaast kan Touch & Trigger worden ingezet als navigatiehulp in bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen. Per bedrijf kan er bijvoorbeeld specifieke contact- en route informatie worden gedeeld.
Het beheer van de actieve buttons wordt vanuit het dashboard op afstand gedaan, net zoals dat geldt voor alle andere pagina’s en playlists.

Meer weten over de mogelijkheden van digital signage

Wil je een narrowcasting scherm kopen of wil je meer weten over onze totaaloplossingen voor narrowcasting, zoals narrowcasting schermen en onze software? Onze specialisten helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel met 0615100135