Narrowcasting

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is de ideale vorm van beeldschermcommunicatie waarmee jij, met actuele informatie, jouw doelgroep kan bereiken. Of het nu gaat om informeren, communiceren, motiveren, navigeren en/of beïnvloeden, door beeldschermen in te zetten als communicatiemiddel is er voor elk bedrijf in elke branche voordeel te behalen. Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegend beeld 400% meer aandacht trekt dan print. Bewegend beeld leidt de aandacht naar jouw boodschap en verbetert de prestaties van de call-to-action. Jij bepaalt welke boodschap, waar en wanneer wordt getoond en dat maakt het verschil.

Informeer jouw doelgroep via informatieschermen in de winkel, showroom, etalage, wachtruimte, medewerkersruimte, receptie etc. en trek de aandacht.

Image

Bewegend beeld trekt 400% meer aandacht dan print!

Image

Wat bereik je met narrowcasting?

 • Een persoonlijk welkom creëren voor bezoekers
 • het verbeteren van de interne communicatie binnen de kantooromgeving
 • Info en entertainment tijdens het wachten
 • Het is een prachtige tool voor upsell & cross sell tijdens de customer journey 
 • Een onvergetelijke ervaring creëren voor de klant & mederwerker
 • Het versterken van merkbeleving
 • Genereert meer omzet (ROI) 
Image

Narrowcasting software

Cloud based &
veel Apps

Image

In jouw dashboard staat een uitgebreide selectie aan apps tot je beschikking zoals datum, tijd, weer, landelijke dagbladen, diashows, prijslijsten, agenda's (Google & Microsoft), verjaardagen, QR Code generator, Maps & Verkeer, Youtube, Vimeo, Sportlink, Concapps Nieuws, Power BI en alle bekende Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn & Yammer.

Liever een eigen App? Voor klanten ontwikkelen wij eigen Apps die real time informatie delen. Laat ons jouw eigen App bouwen voor nog meer gebruikersgemak!
De narrowcasting software wordt in meer dan 80 landen door kleine en grote organisaties gebruikt om content te creëren, te plannen en te plaatsen. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid waardoor het voor iedereen mogelijk is om sprekende en professionele beelden uit te zenden. Het werkt zeer intuïtief, vereist geen technische kennis en de gecreëerde content kan in enkele seconden worden afgespeeld op de door jouw aangewezen beeldschermen. Gebruik je liever eigen software om content te creëren? Importeer eenvoudig jouw content in het dashboard.

Omdat de software in een browser draait is er geen lokale software nodig. Je hoeft je dus nooit bezig te houden met updates. Dat wordt achter de schermen geregeld. Wanneer jij jouw dashboard opent krijg je dus altijd de nieuwste en beste versie van de software!

creËer alle content en beheer alle beeldschermen in drie eenvoudige stappen

CREËREN

Maak je eigen pagina's op basis van templates of gebruik je eigen huisstijl.

Organiseren

Sleep jouw pagina's in een afspeellijst, bepaal de volgorde en afspeelduur per pagina, kijk terug en ervaar de playlist.

Afspelen

Tevreden? Sleep de afspeellijst naar jouw kanaal met 1 of meerdere informatieschermen en de uitzending gaat live!


De
mogelijkheden
van onze
software die
het jou
gemakkelijk
maakt

 • Creëren, dupliceren en afspelen in één webbrowser
 • Actieve apps die live info ophalen zoals Social Media of PowerBI
 • Altijd de beste en nieuwste versie van het dashboard
 • Afspeellijsten of losse pagina's plannen op dagen en tijden
 • Ingebouwde beeldbank van 100.000+ foto's en video's
 • Monitor op afstand de activiteit van de schermen
 • Laat ons jouw app ontwikkelen voor eigen real time info

Waarom ook ICT afdelingen enthousiast zijn over de software!

Bij verschillende narrowcasting-toepassingen wordt content naar afspeelapparaten gestuurd in het netwerk oftewel het pushen van data in een netwerk. Hiervoor is het openzetten van de firewall noodzakelijk om deze communicatie mogelijk te maken. Omdat onze software in een webbrowser afgespeeld wordt haalt de player de content van het internet af, oftewel het 'pullen' van data, net zoals elke websurfer zijn of haar informatie ophaalt als deze in een browser werkt.

Omdat de meeste mensen in een organisatie vaak reeds gebruik maken van internet zijn de netwerken hier standaard op ingericht. Er zijn geen aanpassingen nodig in een firewall en er hoeven geen maatregelen genomen te worden in een netwerk.  

Image

ADRES
Planciusdreef 9, 2661 RJ, Bergschenhoek

DIRECT CONTACT
+31 615100135


Voorwaarden & Policy

KVK    67882498
BTW
  NL002027002B39