Narrowcasting content; beelden die gezien worden

In de wereld van moderne communicatie staat narrowcasting steeds meer in de schijnwerpers als een krachtig middel om doelgericht en effectief te communiceren met een specifieke doelgroep. Met narrowcasting kunnen organisaties gerichte content delen met hun publiek, waarbij ze inspelen op de specifieke interesses, behoeften en locaties van de kijkers. Van digitale schermen in winkels en wachtkamers tot informatieborden in kantoren en openbare ruimtes, narrowcasting biedt een veelzijdig platform voor het verspreiden van informatie, promoties, entertainment en meer. Maar narrowcasting is zonder twijfel afhankelijk van goede content.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van narrowcasting voor jouw organisatie? Divimedia is specialist op het gebied van narrowcasting en weet alles over zowel hardware als software voor digital signage.

Narrowcasting inzetten kantoor

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting maakt gebruik van digitale schermen die soms interactief zijn, om informatie over te brengen in bijvoorbeeld winkelcentra, luchthavens of bedrijfsomgevingen. Divimedia maakt het voor bedrijven mogelijk om hun boodschap nauwkeurig af te stemmen op het beoogde publiek, waardoor de betrokkenheid wordt vergroot door relevante en gepersonaliseerde informatie te bieden. Het flexibele karakter van narrowcasting in combinatie met intuïtief werkende software, maakt het mogelijk om content snel en gemakkelijk aan te passen, wat bijdraagt aan effectievere communicatie en marketing.

Narrowcasting schermen

Narrowcasting vindt plaats via schermen. Dit kunnen kleine schermen zijn in bijvoorbeeld de wachtkamer van je huisarts maar ook gigantische led-displays aan de buitenzijde van een bedrijfspand. Opvallend en effectief communiceren met je doelgroep doe je met de led-schermen van Divimedia. Uiteraard is er professionele ondersteuning beschikbaar voor bijvoorbeeld het verkrijgen van de juiste vergunningen, de installatie van de schermen en het onderhoud door de jaren heen. Divimedia biedt hier een full-service oplossing voor.

Narrowcasting content

Narrowcasting kan niet zonder narrowcasting content. Narrowcasting content is simpelweg het materiaal dat getoond wordt op de ledschermen. Divimedia heeft software ontwikkeld die je creatieve vrijheid geeft en maar ook het tonen van zeer relevante content gemakkelijk maakt. Je narrowcasting content is vrij toegankelijk en er zijn talloze aanpasbare Je hebt vrij toegang tot aanpasbare sjablonen beschikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om narrowcasting content te uploaden van design programma’s zoals Adobe en Canva. De software van Divimedia werkt intuïtief en maakt het mogelijk om ook zonder uitgebreide digitale kennis, narrowcasting content te uploaden of aan te passen.

Narrowcasting content laten maken

Wil je de volledige ontwikkeling van je narrowcasting content uitbesteden? Divimedia heeft een speciaal team klaarstaan voor de ontwikkeling van verbluffende narrowcasting content voor jouw narrowcasting schermen.