Narrow casting scherm: informatie delen met jouw doelgroep op het juiste moment

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is het verspreiden van gerichte informatie via digitale schermen binnen een specifieke ruimte zoals bijvoorbeeld in een winkel, entree, receptie, kantine, wachtkamer of showroom. Narrowcasting maakt gebruik van een narrowcasting scherm waarop de content getoond wordt. Een narrow casting scherm in combinatie met intuïtieve software zorgt voor een naadloze gebruikerservaring.

Divi Media is specialist op het gebied van narrow casting schermen en levert onder andere cloud based software waarmee content op de schermen kan worden getoond.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden van narrowcasting voor jouw locatie? Neem dan contact op met Divi Media.

Narrowcasting inzetten kantoor

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting wordt ook wel digital signage genoemd en draait om verspreiden van visuele communicatie gericht op een kleine groep. In tegenstelling tot broadcasting, kan narrowcasting dus heel specifiek worden ingezet. Je kan kiezen voor een specifieke locatie en voor een specifiek tijdstip waarop de informatie te zien is. Narrowcasting biedt de mogelijkheid om op een effectieve en efficiënte manier te communiceren met klanten, bezoekers of medewerkers. Door gebruik te maken van een narrow casting scherm kan je jouw doelgroep informeren en motiveren, maar ook helpen navigeren of herinneren aan bepaalde veiligheidsinstructies. De informatie toon je op een narrowcasting scherm.

Ga voor interactie

Naast het delen van informatie in bewegend beeld, is het ook mogelijk om interactie te krijgen met je doelgroep. Touch & Trigger narrowcasting maar interactieve communicatie mogelijk door middel van bijvoorbeeld een ‘meer informatie’ button. Zodra de button aangeraakt wordt, start een speciaal aangemaakte playlist die net als elke andere playlist zelf ontworpen kan worden. Deze playlist kan worden ingevuld met bijvoorbeeld een instructievideo, een uitlegvideo, een complete-the-look video of een navigatie-instructie. Zeker voor grotere bedrijfsverzamelgebouwen zijn navigatie instructies vaak een welkome aanvulling. De mogelijkheid voor Touch & Trigger buttons is aanwezig vanaf ons Pro Abonnement. Je combineert dit gemakkelijk met ons narrow casting scherm. Zo kun je op iedere locatie optimaal informatie delen met je doelgroep.

De mogelijkheden van digital signage

Doelgroepspecifieke communicatie biedt bijzonder veel mogelijkheden. Zo kun je:

  • Een persoonlijk welkom creëren voor bezoekers
  • De interne communicatie verbeteren binnen de organisatie
  • Wacht- en ontvangstruimtes voorzien van informatie en Entertainment
  • De customer journey verrijken met cross en upsells
  • Meer omzet genereren
  • Een onvergetelijke ervaring creëren voor de klant en medewerker
  • De merkbeleving versterken

Onze software en narrowcasting schermen zijn zo ontwikkeld dat iedereen, ook zonder ervaring, een professionele presentatie kan neerzetten.

Bewezen effectief

Informatie delen in de vorm van bewegend beeld is bewezen effectief. Bewegend beeld trekt tot 400% meer aandacht en toeschouwers nemen de informatie ook nog beter in zich op. Narrowcasting leidt tot een hogere betrokkenheid en hogere conversie.
Het beheer van de actieve buttons wordt vanuit het dashboard op afstand gedaan, net zoals dat geldt voor alle andere pagina’s en playlists.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van narrow casting en een narrow casting scherm? Onze specialisten laten je graag kennismaken met de mogelijkheden. Je kan ons bereiken via +31 615100135 of vul ons contactformulier in.