LED SCHERMEN

DIVI
CINEMATIC MEDIA

Voor een maximaal bereik van sprekende beelden

LED schermen

Voor een maximaal bereik van sprekende beelden is digitale buitenreclame dé eyecatcher. Via een eigen digitale billboard vallen jouw beelden meer op dan ooit tevoren. Van ontwerp tot oplevering DiVi Media zorgt dat jouw beelden een maximaal bereik halen. LED Schermen kunnen zowel voor outdoor als indoor doeleinden ingezet worden. Wij zijn een Full Service leverancier en dat betekent dat wij het project van A tot Z verzorgen. Denk hierbij aan vergunningen, ontwerpen, installatie op masten of aan gevels en vanzelfsprekend het operationeel houden van het LED Scherm door de jaren heen. Met onze Media Contentafdeling sta je er nooit alleen voor en ontwerpen wij oogstrelende content voor het LED Scherm en ook voor eventuele adverteerders. Zo hebben onze opdrachtgevers hun investering terugverdiend met het exploiteren van het LED Scherm. Uiteraard in eigen beheer zodat je altijd grip houdt op de uitstraling.
Image

Met een LED scherm laat jij jouw boodschap groots zien

LED van divimedia voor groot bereik

Wat bereik je met LED SChermen? 

 • Grootse impact
 • Maximale aandacht voor jouw boodschap
 • High tech uitstraling
 • Lange levensduur
 • Oneindig veel beelden in tegenstelling tot doeken
 • Het versterken van merkbeleving
 • Nooit meer kosten voor print/DTP/installatie voor banners  of doeken
Image

LED Scherm - De techniek

Modulair van
1M² tot wel 200M² in alle verhoudingen

Image
LED Schermen zijn opgebouwd uit panelen die koppelbaar zijn. Hierdoor is nagenoeg elke beeldverhouding, formaat of vorm mogelijk. Allereerst wordt de gemiddelde kijkafstand bepaald waarna het formaat en de pixelpitch (P) geadviseerd wordt. De Pixelpitch (P) staat voor beeldscherpte en is leverbaar in P10 (1 led per 10mm) tot ultrascherp in P0,62! Hierdoor is er voor zowel snelwegreclame als winkelpromenades of lokale bedrijven altijd een toepasbare oplossing. Onze LED Schermen voldoen aan alle Europese eisen, zijn TüV getest, weerstaan alle Nederlandse weersinvloeden en hebben daardoor een lange levensduur.
Elk LED Scherm wordt voorzien van een lichtsensor die 24/7 de lichtsterkte van de omgeving meet. Zodra de schemer ontstaat dimt het scherm de lichtsterkte tot aan 1% in de nachtelijke uren. Hierdoor is er geen sprake van lichtoverlast voor verkeersdeelnemers of omwonenden.

LED Scherm - Het project

Duidelijke communicatie
begint hier

Image
Wij zijn een Full Service leverancier van LED Schermen wat betekent dat wij het volledige project verzorgen. Naast betrokkenheid vanaf het ontwerpproces van een nieuwbouwpand realiseren wij ook toepassingen aan bestaande gevels en bedrijfspanden. Vanaf vergunningstraject tot aan montage van het frame en oplevering van jouw eigen Billboard. Elke stap in het proces wordt duidelijk gecommuniceerd. Al onze frames worden volgens NEN certificering vervaardigd, zijn thermisch verzinkt en 2 laags gepoedercoat.
Na oplevering onderhouden wij het LED scherm jaarlijks en bestellen altijd reserveonderdelen mee zodat het LED Scherm jaren mee kan. Daarnaast maken opdrachtgevers regelmatig gebruik van onze Media Content afdeling die voor jou of jouw adverteerders oogstrelende content ontwikkeld die voldoet aan regelgeving van Rijkswaterstaat.

Informeer passanten op een indrukwekkende wijze met maximale exposure!

Ontwerp

Het ontwerp wordt gebaseerd op kijkafstand om de grootte en pixelpitch te bepalen. De constructeur berekent de vereisten van de installatie.

Installatie

Het frame wordt bevestigd aan de constructie en de LED panelen worden gekoppeld.

IMPACT!

Na installatie wordt het LED Scherm in bedrijf gesteld. Jouw boodschap bereikt op ongeëvenaarde wijze jouw doelgroep.

Impressie projecten

Image
Opdrachtgever:
Schaffenburg Office Furniture

Locatie:
A16 Zwijndrecht, Zuid-Holland

Technische Specificatie:
8m x 5m = 40M²
PixelPitch P10
High Brightness

Type project: Nieuwbouw
Opdrachtgever:
Severs Breeman BMW & MINI

Locatie:
A16 Rotterdam, Zuid-Holland

Technische Specificatie:
6m x 4m = 24M²
PixelPitch P8
High Brightness

Type project: Vervanging oud LED Display
Image
Image
 • Ontwerp van elk formaat en vorm van LED schermen
 • Vergunningsaanvragen
 • Constructieberekeningen en tekeningen
 • Installatie aan gevels, masten of (kleine) zuilen
 • Uiterst gebruiksvriendelijke mediaplayer met animaties en planner
 • Jaarlijks service en onderhoud na oplevering
 • Maak gebruik van onze content afdeling voor jouw beelden en/of beelden voor eventuele adverteerders.

Informeer ook naar de mogelijkheden!

Informatie over toepassingen aan bestaande gevels, nieuwbouw, op sokkels, indoor & outdoor, software, onderhoud en service. Wij vertellen je graag vrijblijvend meer.

POSTADRES
Planciusdreef 9, 2661 RJ, Bergschenhoek

DIRECT CONTACT
+31 615100135


Voorwaarden & Policy

KVK    67882498
BTW
  NL002027002B39