HOE WERKT HET?

NARROWCASTING SOFTWARE

Image

Narrowcasting software

Onze software is een web based programma wat vanaf elke (thuis)werkplek te bereiken is. In jouw dashboard ontwerp je pagina's met de content creator en beheer je alle aan jouw account gekoppelde digitale displays. Zowel professionele indoor displays als Indoor & Outdoor LED Schermen.

Naast de ontwerptool kan je in het dashboard de beeldschermen monitoren op activiteit, gebruikers toevoegen en rollen toekennen aan elke teamlid. Bovendien kan je eigen lettertypes toevoegen (Pro abonnement) en afspeelinstellingen aanpassen. Je hebt volledige controle over de hardware en software. Het is zelfs mogelijk om eigen Apps te ontwikkelen waarmee je specifieke data kan communiceren via jouw TV Zender.
Divimedia Narrowcasting Hoe het werkt

1.Creëeren

ontwerp je eigen pagina's

In de content creator voeg je eigen afbeeldingen of video's in. Vul de pagina aan met teksten, vlakken, lijnen en/of maak gebruik van de vele apps. Animeer de onderdelen zodat het geheel een nog professionelere uitstraling krijgt. Dit maakt het aangenamer om naar te kijken en het trekt bovendien meer aandacht. Maak nieuwe pagina's op of kopieer bestaande pagina's waarvan je slechts de onderdelen aanpast voor een snellere workflow. Maak gebruik van de vele (interactieve) apps om jouw uitzending nog dynamischer te maken. Eenmaal ingesteld verversen de apps constant de data zodat je real time informatie uitzend. Verderop vind je een overzicht van de verschillende apps in het dashboard.

Divimedia Narrowcasting Hoe het werkt creeeren

2.Organiseren

bepaal de afspeelvolgorde

Nadat de pagina's zijn opgemaakt stel je de playlist samen door de pagina's te slepen naar een of meerdere afspeellijsten. Je kunt er zoveel maken als je wilt. Verplaatst de pagina's in de playlist naar eigen inzicht en volgorde. 
Je bepaalt de afspeelduur van elke pagina en kunt de playlist eerst zelf terugkijken voordat je deze live uitzendt. 

Pas je iets aan in de pagina dan wordt automatisch jouw afspeellijst en uitzending geupdate. Je kunt bovendien elke pagina in de afspeellijst inplannen op specifieke data en tijden.

Image
Image

3.Afspelen

selecteer het afspeelkanaal

Sleep de afspeellijst(en) naar jouw kanaal en plan hier de afspeeldata in. Kies voor continu of specifieke dagen van de week en zelfs specifieke uren op de dag. Zo bereikt jouw boodschap op het door jouw gewenste moment de doelgroep. Je kunt meerdere afspeellijsten in het kanaal zetten met elk hun eigen programmering. Zo kan je vooruit werken en plannen. De software regelt jouw uitzending.

Het inplannen van afspeellijsten is al leverbaar vanaf het Full abonnement.

Image
Image

interactief

intergreer gemakkelijk apps

In het dashboard vindt je uiteenlopende interactieve apps die real time informatie weergeven op jouw beeldschermen. Wanneer je wenst eigen specifieke data te koppelen met de software dan kunnen wij een custom build app ontwikkelen.
 • Nieuwsberichten van alle bekende dagbladen
 • Het actuele weer van elke gewenste locatie
 • Social Media kanalen
 • Maps & Verkeer voor elke gewenste locatie
 • QR Code generator
 • Datum & Tijd
 • Prijslijst
 • Youtube & Vimeo
 • Verjaardagsapp
 • Agenda (Google & Microsoft)
 • Sportlink
 • Concapps
 • En nog veel meer
Image
Image

Contentbibliotheek

100.000+ foto's

Het samenstellen van content kan een tijdrovende klus zijn. Uiteraard wil je dat jouw boodschap er professioneel uit ziet. Kwalitatieve afbeeldingen maken een enorm verschil in het overbrengen van een boodschap maar zijn in hoge resolutie vaak alleen beschikbaar op betaalsites. Daarom vind je in de content creator een bibliotheek van 100.000+ foto's en video's. Geheel gratis en onderdeel van jouw dashboard!

Of je nu op zoek bent naar foto's van achtergronden, effecten, natuur, kunst, slogans, abstracte beelden of kantorenomgevingen: het zit er allemaal in! In de ingebouwde zoekmachine vind je in een handomdraai het ideale plaatje. Importeer ze rechtstreeks in jouw fotobibliotheek en gebruik ze in de pagina's.
Image
Image

Hardware

Professionele displays & beugels

Image

Geniet van heldere beelden met de professionele displays van alle A-merken. Alle professionele displays zijn speciaal uitgerust voor langdurige en intensief gebruik in diverse omgevingen. Met een minimale helderheid van 500 nits in een beeldscherpte tot 4K komen beelden meer tot leven. Voor zonnige omgevingen zoals in etalages of entrees leveren wij displays met een helderheid tot wel 4.000 nits voor duidelijke weergave van jouw content in elke situatie. De beeldschermen zijn uitermate geschikt voor In-store communicatie vanwege minimaal 18/7 branduren en landscape en portrait modus voor verschillende toepassingen. De schermen kunnen worden ingesteld met ON/OFF schakeling zodat je niet afhankelijk bent van handmatig in of uitschakelen. In het dashboard monitor je elk scherm op activiteit.
Zwart beeld tijdens openingsuren behoren vanaf nu tot het verleden.

De displays kunnen op allerlei manier gemonteerd worden. Wandmontage, hangend aan het plafond of staand. Voor elke situatie is er een oplossing. Ook het afwerken van de displays met een mooie afwerkrand wordt steeds vaker toegepast.
Naast digital signage toepassingen zijn de displays vanzelfsprekend ook te gebruiken voor presentaties of video conferences d.m.v. diverse aanvullende systemen. Wij leggen je hier graag meer over uit.

Contact

ADRES
Planciusdreef 9, 2661 RJ, Bergschenhoek

DIRECT CONTACT
+31 615100135

Privacy


Voorwaarden & Policy

KVK    67882498
BTW
  NL002027002B39