• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 24 / 7

Privacy Verklaring en Cookie-Policy

Privacy Verklaring


Divimedia, gevestigd aan de Werf van Schouten 110 te  3313 DB Dordrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.Divimedia.nl
Werf van Schouten 110
3313 DB Dordrecht

  1. V. Klous is de Functionaris Gegevensbescherming van Divimedia. Hij is te bereiken via info@Divimedia.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Divimedia verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw surfgedrag
  • Internetbrowser en apparaat type
  • IP-adres (niet direct herleidbaar)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@Divimedia.nl., dan verwijderen wij deze informatie.

Divimedia verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Divimedia neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Divimedia) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Divimedia bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Divimedia verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Divimedia gebruikt functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Divimedia gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Divimedia en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@Divimedia.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Divimedia wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Divimedia neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@Divimedia.nl

 -------------------

Cookie Policy

Wat is een cookie?

Deze website gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer wordt opgeslagen als u een website bezoekt. Een cookie bevat informatie. Deze informatie kan bij uw volgend bezoek weer naar de server worden teruggestuurd.

Er zijn functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies zijn nodig om de gevraagde dienst uit te kunnen voeren.

Waarvoor gebruikt Divimedia.nl functionele cookies?

Om statusinformatie binnen een sessie vast te houden. Dit is binnen Divimedia.nl vereist voor het afhandelen van formulieren. Maar ook om uw keuze voor het wel of niet toestaan van het gebruik van niet-functionele cookies vast te leggen. Bij een volgend bezoek hoeft u deze keuze niet opnieuw te maken. Zonder deze functionele cookies werken deze onderdelen niet of niet goed.

Kunt u op Divimedia.nl aangeven of u functionele cookies wel of niet wil toestaan?

Nee, dit kan niet. Zonder deze cookies kunt u de website namelijk niet goed gebruiken.

Wat zijn niet-functionele cookies?

Niet-functionele cookies staan los van het hoofddoel van de website. Divimedia.nl en enkele componenten van derde partijen passen ook niet-functionele cookies toe. U kunt op Divimedia.nl aangeven of u deze cookies wel of niet wilt toestaan.

Waar gebruikt Divimedia.nl niet-functionele cookies voor?

  • Om anonieme gegevens te verzamelen over de manier waarop bezoekers de website gebruiken voor de webstatistieken. Zo krijgt Divimedia.nl bijvoorbeeld inzicht hoeveel bezoekers bepaalde onderdelen van de website trekken en welke route bezoekers volgen op de website. Waar komen ze weer binnen en waar gaan ze weer weg? Met deze gegevens kan Divimedia.nl de website verbeteren. Divimedia.nl mag deze gegevens niet voor een ander doel gebruiken of aan derden ter beschikking stellen.

Waar vind ik informatie over het privacybeleid van YouTube en Google?

Op Google vindt u informatie over privacy.

Sociale Deelknoppen

Op onze website zijn knoppen opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees je in de privacyverklaring van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Meer informatie over cookies

Jouw toestemming geldt voor de volgende gebieden: Divimedia.nl

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 25-05-2018